Gleder meg til å lage denne. Har brukt en annen oppskrift tidligere, men denne tror jeg blir bedre, mildere.
This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.
Quote from: telma on 14. Sep 11, 19:02:12
Det er ikke så mange ganger jeg har reist med Ryanair. Turen Rygge-Kos tur/retur var vel verken bedre eller verre enn andre flyturer med dette selskapet - så lenge du følger de rigide regler de har, er det ok. Rygge er en liten og oversiktlig flyplass, så parkering, innsjekk, sikkerhetssjekk går greit. Flyplassen på Kos er like støyete og folksom som det pleier, når du treffer horder av charterturister som skal hjem.
Jeg vet ikke når/om Ryanair legger ut ruter for neste år.
Quote from: \"dmorgan\"Vi er 3 voksne og to femåringer og ankommer Kos flyplass halv tre om natta og skal videre med ferge kl 11. Har noen noe tips om overnattingsteder?Hvis dere skal med en ferge fra havna i Kos by så kan et rom på Hotel Astron være praktisk. Beliggenhet i havna - svært sentralt.
- A
Quote from: \"IngeS\"Quote from: \"ragnhild\"Hvor har du fått den servert i Hellas?Quote from: \"Frappe\"godast stifadon göres på kanin!
Camilla
Nei!
Den aller beste stifadoen lages av bever (fiber castor).
Quote from: \"Ole\"Jeg lurer på om noen kan vise meg et forum der alle medlemmer skriver omtrent like mye, og der ikke et klart mindretall av medlemmenel har brorparten av innleggene??
Quote from: \"Frappe\"godast stifadon göres på kanin!
Camilla