Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ragnhild

1
Mat og drikke / Sv: Baklava
22. Nov 11, 14:36:43
Gleder meg til å lage denne. Har brukt en annen oppskrift tidligere, men denne tror jeg blir bedre, mildere.
2
Kos / Sv: Moss-Kos
16. Sep 11, 12:15:43
Quote from: telma on 14. Sep 11, 19:02:12
Det er ikke så mange ganger jeg har reist med Ryanair. Turen Rygge-Kos tur/retur var vel verken bedre eller verre enn andre flyturer med dette selskapet - så lenge du følger de rigide regler de har, er det ok. Rygge er en liten og oversiktlig flyplass, så parkering, innsjekk, sikkerhetssjekk går greit. Flyplassen på Kos er like støyete og folksom som det pleier, når du treffer horder av charterturister som skal hjem.
Jeg vet ikke når/om Ryanair legger ut ruter for neste år.

Jeg må si meg enig i det du skriver.
Og jeg har skjønt at sålenge jeg kan sitte hvor som helst i flyet så kan jeg selv styre hvor lenge jeg skal stå i "Ryanair" linja!
Jeg bruker tida som jeg vil, kommer til flyplassen når det passer meg og bruker den tiden jeg trenger i feks taxfree.
3
Dodekanesene / Sv: Nye fergetider
06. Sep 11, 12:51:08
Fra flyplassen til kaien i Kos sentrum: ca 30 min med taxi.
4
Quote from: \"dmorgan\"Vi er 3 voksne og to femåringer og ankommer Kos flyplass halv tre om natta og skal videre med ferge kl 11. Har noen noe tips om overnattingsteder?

- A
Hvis dere skal med en ferge fra havna i Kos by så kan et rom på Hotel Astron være praktisk. Beliggenhet i havna - svært sentralt.
5
Quote from: \"IngeS\"
Quote from: \"ragnhild\"
Quote from: \"Frappe\"godast stifadon göres på kanin!

Camilla

Nei!
Den aller beste stifadoen lages av bever (fiber castor).
Hvor har du fått den servert i Hellas?

Nei, den lager jeg selv. Etter en oppskrift fra en gresk venn.

Men jeg vet bestemt at det ble jaktet og spist mye bever i Nord Hellas i tidligere tider.
6
Quote from: \"Ole\"Jeg lurer på om noen kan vise meg et forum der alle medlemmer skriver omtrent like mye, og der ikke et klart mindretall av medlemmenel har brorparten av innleggene??

Jeg har vært \"ikke-aktiv\" veldig lenge. Har slengt innom i ny og ne for å se hva som skjer. Og sånn blir det kanskje framover også. Men å være sur for at noen er aktive?
Det er jo supert at noen holder forumet i gang. Starter tråder og svarer på spørsmål.
Keep going :flower:
Og ha en fantastisk helg
7
Quote from: \"Frappe\"godast stifadon göres på kanin!

Camilla

Nei!
Den aller beste stifadoen lages av bever (fiber castor).
8
Mat og drikke / Re: Dakos
03. Aug 09, 10:05:56
På Kreta har de en variant(samme ingr.)som kalles kokovaia.
Kavringen brytes i biter og fuktes m olje.
Helt fantastisk lunsjrett for en ihuga brødspiser som meg. Nam nam........
Har også spist dette på Kos.
Kokovaiakavring får man kjøpt i nesten alle butikker i Hellas.
9
Kos / Kardamena
17. Jul 09, 19:32:35
Det eneste positive med Kardamena er den velpleide stranda + at den aller beste cabonaran jeg noen sinne har smakt spiste jeg på en meget skitten strandkafe der.
10
Kos 04.-18. sept.
11
Kos 04.-18. sept.
12
Kos 12 juni-29 juni