Logg inn med Facebook eller Google!

Landsbyer på Mani

Started by Magnolia, 19. Feb 08, 16:10:20

Previous topic - Next topic

kaka

Nå er jeg hekta igjen, klarer ikke la vær å se om det er kommet nytt på \"tråden\" hver dag. Du sier dette er siste nå: Litt vemodig det, men lysten til å ta opp ruta selv har bare blitt sterkere for hver dag!! Har vært innom og sjekket om de fortsatt her plasser i september, og det har de jo (hadde tenkte meg andre steder nå, men....) Du tar fantastisk flotte bilder. Det er ikke bare motivene som er flotte, og trigger meg, men du er også en meget god fotograf. Fargene kommer godt frem, motivene kommer godt frem/gode \"fokusvalg\" , og i det hele tatt. Du sprer glede, inspirasjon og reiselyst. Takk for det, Magnolia. Kanskje vi ses likevl i september? KaKa
KariK

Torill

Flotte bilder Magnolia. Og nå har vel Katherina sjekket inn hos ,ja nettopp, Katerina :cheers:
Ingen kan alt - alle kan noe.

Magnolia

Tusen takk for gode ord begge to.

Så moro at jeg frister deg KaKa. ;) Ja, Kardamili og Mani har en magnetisk dragning på mange av oss, og jeg forstår deg så godt.  Det hadde vært kjempemoro om du kunne ta turen nedover mens jeg er der. Det er så mye vi kan oppleve sammen. Gleder meg å prøve ut det nye tilbudet til badebussen. Jeg tenker det blir noen turer opp i fjell-landsbyene. Dessuten blir det jo mye enklere å ta en bedre middag om kveldene i Stoupa eller Agios Nikolaos. Det er bare å \"henge seg på.\"
Det er alltid hyggelig å treffe kjente, og for oss som reiser aleine er det bra å vite at det er andre i samme situasjon.
Bare bestill tur du KaKa. Det er det lureste du kan gjøre. :)


Jeg har også tenkt mye på Katherina i dag, begge to forresten. Lille greske Katherina som stuller og seller for gjestene sine og norske Katherina som nå nyter gresk stemning i fulle drag. Skulle gjerne vært gjest ved middagsbordet deres i kveld. ;)

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg, tar jeg en pause med bildene mine nå. Jeg må ha noen igjen til vinteren også. :)
Nå skal jeg bare lade opp til Kardamili-turen min om to-tre uker. Jeg kjenner hvordan gleden og forventningen bobler i meg. Gleeeeder meg.
Dagen i dag er morgendagen du drømte om i går.

Magnolia

Neste års turer er bestilt, og jeg sitter her og mimrer over tidligere turer. Har lyst å ta opp igjen denne tråden selv om det ikke er riktig vinter enda. Det er vanskelig å holde seg borte. :)
I sommer besøkte vi Areopoli i denne tråden. Hvis vi kjører 10 -15 km lenger sør, kommer vi til Diros. Helt nede ved havet finner vi noen av de flotteste grottene på Peloponnes.Her klargjøres båten som skal ta oss med rundt i grottene. Vanligvis tar en slik tur 20-25 minutter, men da vi var der like etter påske i år, var det så få turister at vi fikk en ekstra lang rundtur på ca 50 minutter.Turen gikk gjennom trange \"korridorer\" .............. eller større \"saler.\"Noen nærbilder av stalaktitter (steinformasjoner som vokser ovenfra) og stalagmitter (steinformasjoner som vokser nedenfra).

Dagen i dag er morgendagen du drømte om i går.

Riitta

Vilka häftiga grottor :icon_smile: Ser spännande ut. Har själv inte besökt så många hittills 8O  Det var fina bilder från grottorna :bom:

Riitta

Katta

Fantastisk Magnolia! Man kommer i en helt spesiell stemning inni sånne grotter. Det er magisk, fasinerende, og en smule klaustofobisk......

Katherina

:cheers: Så flotte bilder fra grottene, Magnolia. Vet av erfaring at det ikke er lett å ta bilder her inne. Turen er helt fantastisk. Slike ting som for min fantasi til å boble. Jeg ser både det ene og det andre i formasjonene. Samtidig som det er så stille og deilig der inne. Hører bare lyden fra årene og vi flyter på stille vann.

Jeg husker godt at dere var der inne, så derfor er det enda litt mer artig å se bildene.

 :flower: Gratulerer med nye turer!

Ingrid

For noen fasinerende bilder fra grottene, Magnolia. Herlig å se  :flower:

Ole

Rett og slett lekkert! Gikk det an å bade der?

Tjorven

Jeg hadde så lyst å besøke disse grottene i fjor sommer, men kom meg ikke dit pga skogbrannene. Derfor var det fasinerende å få være med deg inn dit, Magnolia :) Mystisk og spennende \"landskap\".
There are no strangers, only friends we haven't met.

Magnolia

Tusen takk til dere alle for hyggelige tilbakemeldinger.

Det var en fantastisk stemning inne i grottene som slynger seg kilometer etter kilometer innover i fjellet.

Som Katharina sier, stillheten blir bare avbrutt av årene som treffer vannet. Fargespillet var med på gi ro i sjela. Av og til var det så trangt at vi måtte bøye hodene, for så etterpå å komme inn til en stor \"katedral.\" Naturen viste sin storhet.

Jeg vet ikke om det går an å bade der. Det var ingen som gjorde det i alle fall, men av og til var vannet ganske dypt. Problemet er nok at båtene vanligvis har en tidsplan å følge, og kan ikke ta badestopp. Jeg føler nesten at det hadde vært helligbrøde å hoppe i vannet der, men det er min personlige mening. :)
Dessuten er det kaldt langt der inne i fjellet. Hvis jeg husker rett, er det ca 18 grader i lufta året rundt. Regner med at da er vannet også ganske kaldt. :)

Katta lurte på om det føltes klaustrofobisk. Tja, det gikk bra, bedre og bedre etter som turen skred fram. Men jeg har egentlig panikk for lukkede rom - spesielt slike lange tunneler - så de andre gangene jeg har vært i Diros har jeg ventet utenfor mens de andre var inne i grottene. Men jeg kunne jo ikke være bekjent av det, så jeg \"kvinnet\" meg opp og tok det STORE steget ombord i den lille båten. Var ikke så høy i hatten da, men det viste seg at opplevelsen av å være der, midt i naturens storslåtte skjønnhet, overskygget redselen. Vi fikk en ekstra lang omvisning også pga at det var få turister akkurat da, og etter hvert nøt jeg hvert minutt. Jeg hadde til og med åndsnærværelse nok til å fotografere. :)
Dagen i dag er morgendagen du drømte om i går.

Tjorven

Du er ei skikkelig \"Tøffa\", Magnolia :) :) :)
There are no strangers, only friends we haven't met.

Siste innlegg i forumet

Hvor er dette? 1002
by Katherina | 04. Mar 21, 17:32:22
;D Tid for en liten quiz?Tror jeg tar den i to le...
Re: Endelig på Kreta igjen !
by Kritios | 04. Mar 21, 16:48:45
Ja, der ble flightene med Norwegian for slutten ap...
Re: Blomstrende lengsel
by Katherina | 04. Mar 21, 12:59:26
:99wywy: Vi fortsetter å rusle rundt. ...
Re: Coronavirus
by Ole | 03. Mar 21, 21:41:19
Fra vondt til verre. 2702 nye tilfeller. Det innf...
Re: Mens vi venter...
by marjana | 02. Mar 21, 23:08:17
Alle over 60 år vil bli vaksinert i løpet av mai...
Re: Kalo mina 2020
by Katherina | 01. Mar 21, 23:35:57
:99wywy: Kalo Mina,mars!  ;D I 2015 var vi s...
Bygning kollapset i Ermoupolis
by marjana | 25. Feb 21, 19:54:43
Det har lenge pågått en organisert kampanje mot ...
Re: Hvor er dette? 1001 LØST
by kaka | 24. Feb 21, 23:06:34
Fornøyd med den !Det var noe med broleggingen :) ...
Re: Hvor er dette? 999 og 1000
by JanBe | 24. Feb 21, 21:58:47
Takker for ordene om øyloffingsidene. Veldig glad...
Re: Nu lyssnar jag på.... (gresk musikk!)
by Ole | 22. Feb 21, 18:42:04
Vi tar en gresk en i dag også! :)  ...
Re: Imam bayildi
by kaka | 22. Feb 21, 10:41:46
Takk for tips, Kabi . Da har jeg mer å gå løs p...
Kortfilm fra Ermoupolis
by marjana | 20. Feb 21, 23:05:30
Her er det en fyr som vant den store gevinsten på...
Artige oversettelser, med Angelo Tsarouchas
by kaka | 20. Feb 21, 11:06:30
Litt humor for helgen, her med oversettelse av gre...
Re: Tips og råd om det å ha gresk bankforbindelse
by marjana | 17. Feb 21, 19:35:45
Når jeg er i Hellas i to-tre måneder så bruker ...
Re: Kuldebølge over Hellas 16.02.
by marjana | 17. Feb 21, 19:02:35
Det slo an i alle greske nyhetskanaler, og i norsk...