18. Jan 21, 02:47:10

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kaka

8353
Leste første innlegg med interresse. Selv om artikkelen er gammel, har jeg lyst å kommenere dette med reiseselskaper. Side du, KT \"reklamerer\" for  Lilleput, er det vel lov å henge seg på. Jeg har vært trofast kunde siden jeg begynte å rese alene (snart 10 pr nå). Min opplevelse er at prisene til Lilleput er godt tilpasset oss som reiser alene. Jeg oppelever ofte at det, enten ikke er rom for en alene, eller veldig dyrt når jeg søker på reise i andre selskaper.  Særlig dette at jeg mange steder ikke får bestille som \"enslig\", men når jeg sjekker samme reise for 2 er det plass, oppleves ganske diskriminerende. Det har jeg ikke oplevd med Lilleput. Gleder meg over det, og derfor ender jeg opp med Lilleput (nesten) hver gang jeg reiser til det landet jeg har blitt s glad i. Lykke til med ny \"last\" imorgen.
8354
Skiathos / August på Skiathos 2008
28. Aug 08, 18:02:16
Dette hjalp på lysten til å prøve Skiatos også. Innbydende strandbilder. Særlig ett av bildene hadde fantastiske farger!! Nesten ikke til å tro!
Jeg vurderer steder som kan passe å reise med barnebarn (10 0g 2 år ), siden Kardamili/Mani ikke er det beste stedet å dra med barn, Er det fint også for små barn på Skiatos?
8355
Har ennå ikke kommet meg til Tseria. Ser utsikten er fabelaktig! Moro å se områder jeg har vandret i fra et så høy punkt.
8356
Kultur / Mamma Mia
22. Aug 08, 17:53:55
Ja. vi var flere med deg som klappet. Filmen, med sangene, musikken og alt rører nok ved mye hos mange. Sjelden jeg har hørt så mye begeistret omtale. Tror rett og slett mange av oss trengte noe så gjennomført enkelt og muntert. Tror den kommer til å glede mange, lenge......
8357
Kultur / Mamma Mia
21. Aug 08, 17:48:26
Sjelden jeg humrer av en film fortsatt når jeg legger meg, og så fortsetter ved frokosten dagen etter. Dette var bare fornøyelig (litt for bråkete start med damene på ferga, men det glemte vi fort) Har nynnet Abbalåter i en uke, og jeg har ikke vært ABBA fan tidligere. Men låtene sitter!!
Og for noen omgivelser! Kan jo få tårer i øynene bare av de! Måtte fort inn og finne ut hvor det var fra, og fant \"lokal avis\" fra Skopelos med bilder og omtale av skuespillerne. Morsomt å lese, og rart å tenke på, siden jeg har vært der... for alt for lenge siden. Fin øy!
8358
Takk for trøstende ord Mixelite (og Ole) Da er jeg ikke svartelistet. Glad for det, siden jeg liker dette så godt!
KaKa
8359
Sorry Ole. Har ikke helt oversikten over bruken ennå i dette forumet som gir meg så mange gleder og ansporsere meg til reisevalg, men skal skjerpe meg! Skjønner jo at det ikke er interressant som \"ting som skjer på Mani\" at jeg skal dit, så da svarer jeg deg her i stedet.Takk for veiledning.
KaKa
8360
Peloponnes / Det skjer ting på Mani...
17. Aug 08, 16:08:09
Veldig hyggelig med flere kjente nedover!! Det ble Palataki på meg, med utsikt fra 2. etg. Liker det godt, men det er jo ikke så sosialt. Men når jeg vet dere er der, så går det bra! Vi sees!
8361
Peloponnes / Det skjer ting på Mani...
17. Aug 08, 11:26:31
Da er ny tur bestilt fra 6. sept. Så håper jeg bussen fortsatt går. Gleder meg! Hyggelig at flere ting også er tilbake, ikke minst at vi visstnok igjen kan går til Taki for en prat og litt mat.
8362
Jeg blir aldri lei av å bla i alle bildene fra Mani, nå også med bidrag fra en jeg skjønner er \"nykommer\" i forumet? Veldig morsomt bilde av posthuset i Kastania! Var en rask tur innom byen i mai, men var så redd for å miste ettermiddagsbussen tilbake at jeg ikke fikk sett meg rundt. Må en ny tur dit, ja!  
Har du bodd på Kolokotronis? I tilfelle, hva synes du om det. Passer det for barnefamilie med yngste (barnebarn) på 2 år?
8363
Nå tåler jeg snart ikke flere gode nyheter fra Mani. Jeg blir helt sjuk av fantastiske bilder, reisebeskrivelser, og nå også bussrute med flere muligheter til å komme rundt (for oss som ikke leier bil eller sykkel)
Trodde jeg skulle et annet sted i høst, men Kardamili trekker mer og mer med alle disse meldingene. (Du hadde rett da du sendte meg linken til forumet, at dette er noe for meg)
Hils Pia (var innom Lesvos i juli, og de spurte etter henne)
8364
Peloponnes / Re: Landsbyer på Mani
09. Aug 08, 10:00:46
Nå er jeg hekta igjen, klarer ikke la vær å se om det er kommet nytt på \"tråden\" hver dag. Du sier dette er siste nå: Litt vemodig det, men lysten til å ta opp ruta selv har bare blitt sterkere for hver dag!! Har vært innom og sjekket om de fortsatt her plasser i september, og det har de jo (hadde tenkte meg andre steder nå, men....) Du tar fantastisk flotte bilder. Det er ikke bare motivene som er flotte, og trigger meg, men du er også en meget god fotograf. Fargene kommer godt frem, motivene kommer godt frem/gode \"fokusvalg\" , og i det hele tatt. Du sprer glede, inspirasjon og reiselyst. Takk for det, Magnolia. Kanskje vi ses likevl i september? KaKa