05. Jul 20, 04:41:46

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Frost

1
Det ble ingen av disse i fjor. I år blir det Chios. De andre får stå i kø. :)
2
Nå blir det snart Gyros å få i Tromsø. :)

http://www.itromso.no/nyheter/article10884820.ece
3
Chios / Sv: Pjokkens Chios-side
23. Mar 15, 00:13:08
Nydelige vårbilder! Ønsker å oppleve vår i Hellas igjen. :)
4
Chios / Sv: Pjokkens Chios-side
22. Mar 15, 16:24:14
Åh så fint! Gleder meg til jeg skal reise dit! :)
5
Samos / Sv: Vila i frid Inge
09. Mar 15, 18:49:39
Så trist. Inge var jo mr Samos himself. Så mange flotte innlegg av han. Vil bli husket. Hvil i fred! :hjerte:
6
Så morsomt med Skiathos gjensyn. Vi fikk jo en liten smak av Skiathos på tur til og fra Skopelos. Har noen bilder på lur som kommer etterhvert i denne tråden.
7
Oi nå ble det jo veldig vanskelig.  Ingabertine ja det blir bare verre og verre jo flere steder jeg drar til. Blir bare enda mer nysgjerrig på alle de flotte stedene jeg ikke har besøkt. Når barna blir store blir det nok øyhopping utenom høysesong. Enn så lenge besøker vi de stedene vi når med charterreiser. Og det er fortsatt flere å velge mellom. Alle de stedene jeg har nevnt er så flotte at jeg gjerne drar tilbake dit også.
8
Da planlegges tur for neste sommer, men jeg lider av beslutningsvegring. Vi reiser 2 voksne og en 12 åring. Vi liker steder som Lesvos, Karpathos, Kefalonia, Peloponnes og Skopelos. Vi liker å bo i nærheten av en ordentlig by som vi kan rusle inn til om kveldene. Naxos ser ut til å være fremst i køen nå. Men Chios har ligget og vaket i flere år den også. Huff det er vanskelig. Vi pleier forresten å leie bil og kjøre rundt på oppdagelsesferd og prøve nye strender. Vakker natur og god mat settes veldig stor pris på.
9
Naxos / Sv: Vannaktiviteter?
19. Oct 14, 01:49:13
Håper noen kan svare. Har planer om å reise i høysesong, og bo ved bystranda, og leie bil og reise til andre strender også. Jeg kan ikke fordra sånne bråkete aktiviteter. Jeg blir rett og slett sur.
10
Naxos / Vannaktiviteter?
18. Oct 14, 01:11:26
Er det mye utleie av bråkete vannaktiviteter som vannscootere og bananer o.l på Naxos?
11
Skopelos / Sv: Skopelos, Juli-august 2014
09. Oct 14, 15:22:54
Avslutter ferden med Solnedgang over Skopelos by. Det står et stort tre på toppen av åsen, og guttungen syntes det lignet på et tre fra Løvenes konge. Vi tror vi fant det da vi var og kjørte der oppe. Vi hadde en fantastisk ferie på en fantastisk vakker øy. Drar gjerne hit flere ganger. En ting som jeg synes er merkelig er at det på de grønneste øyene der man skulle tro det vrimlet av rare dyr var det lite sånt. Vi så ikke en eneste kakkerlakk! Men hørte mange sirisser. Vepsen som jeg hadde lest kunne være plagsom, så vi heller ikke noe særlig til. Det var lite sånt på Kefalonia også, men ikke riktig så lite som på Skopelos.
12
Skopelos / Sv: Skopelos, Juli-august 2014
07. Oct 14, 23:43:08
Må ha med noen dyrebilder. En katt har sneket seg med til bords her tidligere. Men her kommer noen sjarmtroll til.