15. Jan 21, 22:16:05

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kari

1
Om forumet / Reiser 2020
10. Jul 20, 13:12:23
Heisann!

Etter regjeringens nye reiseråd i dag har jeg tatt sjansen på å bestille 14 dagers ferietur til Naxos i september. Blir reise via Athen. Ser for meg rolig 14 dager på Naxos der vi selvfølgelig tar de koronareglene vi kan ta med avstand, hygiene mm.
Er det flere som tar sjansen??

Kari c``,)
2
Det blir så utrolig fint
3
Samos / Sv: Samos - Waterfalls
17. Aug 17, 16:32:37
Fint område - og grønt.
4
Samos / Sv: Votsalakia er et paradis
15. Aug 17, 18:53:21
Har aldri vært på Samos, men den står på lista- sammen med mange andre øyer.
Flott at du presenterer favorittplassen din  :)
5
Dette blir så utrolig fint. For et hus og for en plass. Supert å få være med helt fra første spadetak.

Det går fort synes jeg. Ikke lenge siden dette bare var et hull i bakken.
6
Hyggelig å få være med på tur kaka.

Gamle trakter. Vi var på Skopelos og Skiathos (i tillegg til Alonissos) i 2006 tror jeg det var. Likte veldig godt alle tre øyene, men Alonissos er kanskje på topp. Vi var på Skopelos før Mamma Mia. Bar øya preg av denne filmsuksessen synes du? Det er vel rykter om en oppfølger også. Den skal kanskje spilles inn på Skopelos den og??
7
Milos er en utrolig fin øy- litt ulik de andre greske øyene synes jeg. Båtturen rundt øya er et must dersom man er der. En spennende øy ift geologi og fjellformasjoner. Masse små landsbyer, flotte og annerledes strender- og øya er gresk. Ikke kjempemye turister, og i alle fall ikke i september.

Folegandros har jeg hørt mye bra om, men har ikke vært der. Vi skal dit i september. Litt mindre øy tror jeg, og etter bilder jeg har sett så er den forholdsvis tørr og gold. Men visstnok en utrolig flott chora. En av de fineste går det rykter om. Jeg gleder meg til å ta den nærmere i øyesyn i september.

Hvis dere skal tilbake til Athen for å ta flyet hjem, så er kanskje Milos enklest. Den ligger jo på vei mot Athen. Folegandros blir på veien mot Santorini. Men nå er det jo veldig gode daglige båtforbindelse mellom Santorini og Athen også.

Serifos har jeg bare så vidt vært innom, så der har jeg lite å bidra med.

På vår septembertur tenker vi ikke å forhåndsbooke noe. Jeg tror det går greit å finne overnattingssteder såpass seint på året.

Uansett hva dere velger så blir det bra- det er jeg helt sikker på. Og det er viktig å ha igjen noen plasser til seinere turer også.
8
Hellas generelt / Jordskjelv
21. Jul 17, 08:32:07
Er på ferie på Sandøya utenfor Ålesund og leser VG på veldig dårlig nett. Jordskjelv i Hellas i natt??!!! Huff og huff. Forsto det slik at det var mest alvorlig på Kos og Rhodos. Det er fælt å lese om slike hendelser uansett hvor det er, men det er spesielt når det er plasser man har vært selv og er glad i. Håper inderlig at det ikke er for alvorlig. Som sagt veldig dårlig nett her jeg er. Radioen må på når alle har våknet.
9
En dag ja .........

Har vært på Kythnos et døgn for mange år siden. Da som en nødvendighet for å få båtavgangene til å gå opp.

Mitt korte kjennskap til Kythnos gjør at jeg nok kunne tenkt meg tilbake. Ei stille, rolig og gresk øy.
Jeg lurer på om det var i den havnebyen det ligger et påbegynt ganske stort murbygg som det tydeligvis ikke har blitt noe av. Det bar preg av å ha stått slik lenge. Men kanskje jeg blander med ei anna øy.......
10
Enda ei fin øy ser jeg. Ukjent for meg - derfor ekstra artig å lese og se bilder herfra 👌
11
Reiseskildringer / Sv: Amorgos
20. Jun 17, 07:44:23
Vi skal ikke dit før i september, så jeg må glede meg en stund ennå.
12
Det må være utrolig flott å våkne med hodet på puten til DEN utsikten.