Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cubical

1
Reiseskildringer / Sv: Amorgos
23. Jun 17, 10:29:12
Quote from: Frynse on 19. Jun 17, 23:14:05
Da er vi ihvertfall to reisefølger fra forumet der samtidig.
Vi (far og sønn) tar forøvrig Seajet2 fra Santorini.Jeg var der første gang i oktober 1997, klarte heldigvis å få kona til å få samme entusiasme for øya :-) så vi har vært der noen ganger sammen.
Vi ankommer Santorini natt til 6. Svipper en tur innom Naxos for moro skyld og ankommer trolig Amorgos litt sent den 7., også med Seajet2 selv om det er fra Naxos. Vi leier et rom privat hos noen vi kjenner og vi blir til den 20. juli mener jeg. Vi bor litt bortenfor Eleni et sted. Kan sende deg telefonnummer så ser vi om vi klarer å møtes :-). Tror du får tak i facebookprofilem min herfra også.
2
Reiseskildringer / Sv: Amorgos
19. Jun 17, 22:44:28
Frynse, vi (kona og jeg) ankommer Katapola 7. juli om planene våre klaffer.
3
Reiseskildringer / Sv: Amorgos
19. Jun 17, 22:41:34
Flott tråd! Drøye to uker nå så setter vi igjen kursen mot Amorgos, det er i år 20 år siden mitt første besøk.
4
Så gøy å se bildene fra andre også. Nå sitter jeg her å bestiller tur til Thira i juli, men der blir vi ikke så lenge:-). Dævven, jeg hadde cachepontis til 40% av reisen.

Vi må nesten til Amorgos i år, det er 20 år siden jeg var der for første gang i år :-)
5
Nedstigningen mot Katapola, vi tok taxi opp til Hora :-).
6
Så, når en bor i Hora og vil til Katapola så finnes det noen muligheter, taxi, buss, den raske stien langs veien, stien til høyre, og den stien som går til venstre som definitivt er den lengste, den tok vi. Her går turen noen hundre meter langs veien før stien starter, så går man et stykke på veien hvor en kan se tilbake mot Agia Anna og så videre mot klosteret St George Valsamitis. Da er det bare nedstigningen mot Katapola igjen.
7
Så flyttet vi oss til Hora, hvor vi som oftest bor på Amorgos, denne gangen på Emprostiada Traditional Guest House. klart, det er jo et stykke å gå til Agia Anna, men så har du sååå fortjent en øl når du er tilbake :-). Insektet tror jeg er "hawk moth, en møll.

Midt i det siste bildet er det et langt bygg som ikke ser så veldig vedlikehold ut. Her bodde vi første gangen jeg var på Amorgos i 1997, sikkert eneste stedet som kun hadde dusj med kun kaldt vann, selv den gangen :-).
8
Har et dårlig kne og en dårlig ankel så de siste to gangene vi har vært på Amorgos har jeg avstått fra å gå akkurat den turen, joda vi går mye, men det er av og til greit å se sin egen begrensning. Skal jeg gå den turen igjen så kommer jeg muligens også til å gå fra Aegialis til Hora, for meg er det mye bedre helsemessig å gå oppover enn nedover :-). Mener vi tok båten tilbake til Katapola.

Skal se om jeg finner bildene fra den turen fra noen år tilbake i tid. Neste helg eller noe.

Vi skal trolig til Amorgos i år, et par uker i juli.
9
Fra Aegiali midt i mellom Langada og Tholaria er det en kløft man kan vandre opp gjennom, vi gikk opp et stykke opp selv selv, og noen dager etter var det noen lokale som viste oss veien ned igjen, de ble noe overrasket over at vi hadde vært der allerede :-). Ikke akkurat Grand Canyon. Snek seg med et bilde av oss etter ti år ekteskap, samt hotelleieren og hennes mor som vi traff på vei til middag; de hadde vært å plukket blomster til oss. :-).
10
Fra Langada til Tholaria, flott og enkel tur. Vi gikk den flere ganger, men fikk da hotellet til å kjøre oss til en av byene.
11
Vi gikk oss en tur fra Hotellet til Langada, og senere til Tholaria og tilbake til hotellet.
12
Noen år siden dette, men her kommer bildene. Vi var noen dager på Naxos før Amorgos. Turen var feiring av ti års bryllupsdag.

Utsikten mot Aegialis og utover bukten fra Aegialis Hotel & SPA-siden av byen bukten.