12. Jul 20, 02:35:07

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - polyanna

1
 :) Den første av seks strender tilpasset bevegelseshemmede er åpnet  :). Virkelig en god nyhet  :).  Utstyret som brukes er sogar drevet av solenergi.  http://www.chaniapost.eu/2015/05/20/video-the-first-beach-for-people-with-special-needs-is-ready/

:vinke:
2
kan du få hjelp av Forbruker Europa. Mht. flyreiser er det ulike regler for hvor en skal rette klagen; dvs. om en er på utreise eller hjemreise. Sikkert mange som har gjort det samme som meg; latt være å klage. Eller ikke orket å kreve tilbake det som eventuelt kan refunderes når en i k k e benytter billetten eller reisen likevel. Dumt. Så klag i vei om du synes du har rett til det  :)

http://forbrukereuropa.no/no/reise/61-reise/flyreiser/65-flyreiser
3
I kveld kommer jeg ikke inn på forumet uten å logge inn. Er dette noe nytt - og er det permanent? Virker tungvint og lite brukervennlig.
4
I en annen tråd kom det en oppfordring om å be om kvitteringer når en besøker Hellas. Og blir det noe spørsmål \'er det bare å si at du gjør det til beste for landets økonomi\'. Montro om det kan oppfattes svært negativt av grekere? Kan det tolkes som at vi ønsker å oppdra dem  :oops: i løpet av en kort ferie? Nå som mange grekere må gå ned i lønn, samtidig som skattene øker..Ingen lett sak. En vil jo ikke gjøre tingene vanskeligere for dem. Eller bli stemplet en uønsket gjest?
5
Iblant svinger jeg innom Bergtuns \'Øyloffing i Hellas\', men nå virker det som om diskusjonsdelen er stengt. Noen som vet om dette er permanent?
6
Lurer på om en kan stenge av for PM hvis en ikke er interessert i eller ikke bruker den funksjonen? Kanskje spørsmålet har vært aktuelt før, men i så fall har jeg ikke klart å finne den.
7
Transport / low-cost-airline-guide
17. Jan 09, 11:39:29
Det finnes en side med oversikt over flyselskaper med ruter til-fra Hellas fra ulike land i Europa, også innenriks-muligheter i Hellas. Kanskje noen her har bruk for den? Den ser ganske bra ut.

www. low-cost-airline-guide.com
8
.. og muligens flere selskaper har lagt ut billetter til Hellas for sommeren 2009. Vet ikke om alle destinasjonene er klare. Prisene er i hvert fall atskillig høyere enn før, og annet var vel ikke å vente.
9
Har nettopp lest IngerMarits beskrivelse av sitt opphold på hotell Koala på Kos. Og kom til å tenke på Margrethes tråd om greske hotellrom og bad (hva hette den egentlig?). Jeg har bodd både som \'prinsesse og fant\' i Hellas. Så klart har de fleste billige hotellene vært av ymse kvalitet. Men oftest ganske rent. Det har hendt - om jeg har vært flere uker på ett og samme sted - at jeg simpelthen har vasket ned badet. Fordi det øvrige har vært ok - fordi den som vasker har sett vanvittig sliten ut eller vært så gammel at vedkommende kanskje ikke har godt nok syn til å oppdage skitten ..-

Foruten å assosiere til Margrethes tråd, er det også en bit her å tenke på nærliggende strøk og standard. Jeg må reise en del innenlands pga jobben. Og bo på på hotell. Til helt!! andre priser enn i Hellas. Ikke minst på småsteder og i små kystbyer (selv om hotellet er heftig i sin omtale av seg selv) - der konkurransen opplagt er minimal eller ingen - der kan en måtte finne seg i å bo både realt skittent og virkelig kummerlig til oppimot 2000 kroner natten på enkeltrom. Og når en må gå sidelengs for å komme oppi sengen, eller nesten ikke orker å ta en dusj på det \'pene, gode\' hotellet, kanskje av den verneverdige sorten - da lengter jeg litt til de billige hotellene på øyene....Selv om det hyggeligste der selvsagt også er å ha det nogenlunde ok rundt seg. En vil jo helst slippe rengjøringen og ordningen i ferien.
10
Trolig en tilfeldighet, men etter at jeg har vært inne her i det siste er maskinen mildt sagt treg. Det kjennes som om noen står bak og \'holder i halen\'. Går jeg inn på forumet via jobbmaskinen er det slett ikke sånn.

PS - maskinen tar jeg med på jobb på mandag - til de ekspertene som holder styr på X antall maskiner og store nettverk. Der er det sikkert hjelp å få.
11
Hei.
Ser i en info-tråd om Astypalea at det diskuteres bestilling av billetter hos Olympic Airways, at man ved bestilling på nett kan bli bedt om å hente billetter i Hellas. Men - bestiller man innenriks flybilletter hos Widerø (wideroe.no), sendes billettene hjem til deg på forhånd. Samme hvilket land og hvilket flyselskap det dreier seg om. Veldig enkelt og billettprisen oppgis i norske kroner.
12
Hallo. Turen i sommer må sannsynligvis flyttes til mai. Vil så gjerne ha litt varme likevel. Da må en vel et stykke sydover? Hvordan er det på Karpathos i mai? Har aldri vært der. Er øya \'kolonalisert\' av skandinavere, sånn som på Antiparos? Lurer også på om det er varmere på Kreta på den tiden.
Hvor på disse øyene er det fint å bo? Jeg skal ha en \'sol-og-hvil-og-gå\'-ferie.  Kanskje en uke, helst to. - Det er en god del år siden jeg resite charter, og ble derfor en smule overrasket over at en to ukers tur med Apollo ? på Lakki Studios i Amopi på Karpathos vil komme på 10 000. Det lønner seg vel å reise på egen hånd, ordne selv? Googlet på andre hoteller der, fine steder å bo på for 20-30 Euro pr. natt.

Noen som kan hjelpe? I hvert fall med noen av spørsmålene. Kanskje til og med tips om andre reisemål.
13
Om forumet (gamle tråder) / utlogging
14. Feb 08, 22:08:30
Hvordan logger man seg ut?
14
Peloponnes / Jordskjelv igjen
14. Feb 08, 22:01:21
Siste døgnet har det nok en gang vært jordskjelv ikke langt fra Kalamata. Håper det roer seg.
15
Patmos / Hotel Hellinis på Patmos?
10. Feb 08, 21:35:56
Hallo.
På et par andre forum anbefales Hellinis på Patmos som et rimelig og bra sted å bo. Rundt 25 Euro med AC, sentralt i Skala. Er det noen her som har personlig erfaring med stedet og kan si noe om det? Jeg finner ingen hjemmeside til hotellet. Takk på forhånd!