Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Katherina

1
Hvor er dette? / Hvor er dette? 1002
04. Mar 21, 17:32:22
 ;D Tid for en liten quiz?
Tror jeg tar den i to ledd.
 :winking:
a.: Hvem er dette statue av?
b.: Hvor står den?
2
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
04. Mar 21, 12:59:26
 :99wywy: Vi fortsetter å rusle rundt.
3
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
03. Mar 21, 11:41:32
 :( OJ! Her kom det to like. Pytt!
4
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
03. Mar 21, 11:39:02
 :solsky: Grått her hos oss i dag, men bak skyene er himmelen alltid blå. Jeg glemmer gråværet og mimrer og drømmer meg bort til
den vakre og frodige greske naturen.  ::)
1-612.JPG
5
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
02. Mar 21, 13:20:20
 :bye: Kalo Mina - velkommen mars - Velkommen vår! :blomst3:
Rundt meg tæres det godt på snøen, som kom i februar. Fuglesangen er i sin spede begynnelse og vi kan skimte en svak farge på busker og trær. Jeg kjenner på en uro, en en glede. Det begynner å ruske i turfoten. I de siste 20 åra har jeg nesten hvert eneste år, som flere av dere andre,  begynt å telle ned til ny tur til Hellas på denne tiden.
Men ikke i år! :-X Fortsatt må vi nøye oss med turer i nærområdet og glede oss over alt det vakre vi har rundt oss og fortsatt være tålmodige.  ;)En gang vil det løsne igjen og koffertene kan pakkes og vi kan sett kursen mot våre ferieparadiser i dette landet som av forskjellige grunner er blitt oss kjært.  ::)
Så fortsetter jeg å drømme og mimre og dele med dere andre.
 :kd66:Gjennom flere år hadde ønsket om å få oppleve mars måned i Hellas vokst fram i oss og i 2015 ble dette ønsket til virkelighet. Hele 4 uker fikk vi til. Fra midten av mars. På denne måten fikk vi med oss våren og den greske påsken.
Profiti Elias og fjellene rundt hadde fortsatt et fint dekke av snø. På enger og i olivenlundene vokste det markblomster i alle tenkelige farger. Det var tid for å beskjære oliventrærne og andre trær og etter hvert påskeforberedelser. En travel tid for grekerne. Været var fortsatt litt ustabilt og enkelte dager kunne det være litt kjølig både ute og inne og med kraftige regnbyger.
6
Hellas generelt / Re: Kalo mina 2020
01. Mar 21, 23:35:57
 :99wywy: Kalo Mina,mars!  ;D
I 2015 var vi så heldige å få til en 4 ukers tur til Kardamili fra midten av mars.
7
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
25. Feb 21, 13:21:09
 :hfjjk:  :hfjjk: Da forlater vi Kardamilli for denne gangen og vender blikket mot Judastrærne, som snart står i vakker dyp rosa skrud. De lyser opp og er en fin kontrast til de andre trærne og buskene med sine hvite og gule blomster. Først en liten titt på judastreet til Pierides. Så avslutter vi med den første spiren til fikenene.
8
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
24. Feb 21, 12:08:54
 :teary: Koselig at dere rusler rundt sammen med meg. Vi fortsetter litt rundt i Kardamili og beundrer blant annet den store og vakre bougainvilleaen og nyter utsikten mot den lille øya og havna fra et lite smug.  :)
9
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
23. Feb 21, 12:47:12
 :blomst3: vi forlater fjellet for denne gangen og rusler ned mot det lille sentrumet i Kardamili.  :)
10
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
20. Feb 21, 10:07:41
 :blomst3: Vi fortsetter å rusle litt rundt i Ag.Sofia.
11
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
19. Feb 21, 15:55:29
 :bye:  :kd66: Takk for koselige hilsner.
Marjana: Jeg bruker speilreflekskamera. Nå har jeg Nikon D5200 og til nærfotografering, blant annet blomster, bruker jeg et objektiv som heter AF-S Micro Nikkor 60mm.
Jeg står som regel på kne eller ligger på bakken og tar bilder. Må innrømme at jeg noen ganger lurer på hva forbispaserende tror om denne litt til årskommende. litt runde kvinnen som ligger rett, musestille og rett ut holder på med. Men iveren etter å få akkurat det rette skuddet driver meg. Kjenner på knærne at jeg bør  gå over til å bruke stativ mer.  ::)
 :99wywy: I dag har jeg lyst til å ta dere med på en liten tur opp til den lille landsbyen, Ag.Sofia, som ligger rett ovenfor Kardamili. For mange det førstestoppet på en lengre fjelltur.
 :) Turen opp til den lille og sjarmerende landsbyen, Ag.Sofia. går i vakker og frodig natur. De første bildene er fra 2010 og tatt med det første digitale kameraet vårt. Synes det er fint å vise litt av den vakre naturen også.
 :45fjj: Jeg synes bildet av den lille hagen og med den lille sitteplassen inviterer meg inn. Skulle gjerne tatt en hvil her med en forfriskning og bare kjenne på stillheten og naturen rundt.
 :o Så noen av nyere dato.
12
Om forumet / Re: Blomstrende lengsel
18. Feb 21, 13:38:18
 :99hhj: Litt mer blomster og insekter. Jeg har bladd litt i gamle mapper.  ;D