Från det ena till det andra, har säkert druckit de mesta som är destillerat och odestillerat som finns att få på jordklotet, det var ett av de största \"hobbisarna\" då när det begav sig, men intresset för allt som ej fryser vid första lilla köldknäpp har jag nog kvar. Då jag nuförtiden endast köper vin som gåvor till få av mina vänner som säger sig vara förståsigpåare, har jag valt Malvasia ett sött mörkt vin som jag kommer ihåg var gott att dricka, dessutom Mavrodafne lika så mörkt sött gott, vittvin får helst vara muskatel från Patras !!! Om man orkar dricka av dessa söta fina viner tillräckligt blir man nog full ? och det var ju dit man ville, inte alla förstås,men nästan ? Vet ej riktigt vilken sorts vinstockar de har på Karpathos, men uppe på högplaton Lastos brukar vi pressa och koka genast en ca 20 liter som konsumeras med detsamma ännu ljummet ? och det smakar faktiskt väldigt mustigt, kanhända att sättet hur det framställs och smakas ej uppfyller alla sk.\"finsmakar förståsigpåares\"drömmar om det ena och än det andra, men vår sommelier Athanassi håller iallafall ett föredrag om vinet var gång han överräcker en kanna för att avnjutas av en stor skara entusiaster. Man kan kanske aldrig komma närmare druvplockningen och framställningen av drycken än här !!!??? Dessutom gör han en underbar (lär vara)raki, på druvslagget som blir av druvorna. Rekomenderar en utflykt till honom nästa vinsäsong !! :geek: PS Förra sommaren framställde han 400 l raki och det var slut i slutet på september, så vinmängden var säkert femfaldig tippar på 2000 lite
inte så illa ? :blob6:
![Huh? ???](https://hellasforum.no/Smileys/akyhne/huh.gif)