For de som liker vlita/horta så er spinat omtrent det samme.
Jeg pleier å bare vende et par store håndfuller med spinat i en middels varm panne med smør/olje, et fedd hakket hvitløk, svart pepper og biter av feta.
Det hele tar bare et par tre minutter. Severers med litt krystet sitron over, eventuelt litt olivenolje også.
Spinat med feta er godt til stekt fisk, kyllingfilet, sammen med andre grønnsaksretter osv. osv.
Og så sunt da!
På pakken står det:
\"Spinat er en fantastisk kilde til vitamin K, vitamin A, mangan, folat, magnesium, jern, vitamin C, viatamin B2, kalsium, vitamin B. Det er også en god kilde til fibre, kobber, proteiner, fosfor, zink, og vitamin E. Spinat er også en god kilde til Omega-3 fettsyrer, niacin og selen\".
Jeg pleier å bare vende et par store håndfuller med spinat i en middels varm panne med smør/olje, et fedd hakket hvitløk, svart pepper og biter av feta.
Det hele tar bare et par tre minutter. Severers med litt krystet sitron over, eventuelt litt olivenolje også.
Spinat med feta er godt til stekt fisk, kyllingfilet, sammen med andre grønnsaksretter osv. osv.
Og så sunt da!
På pakken står det:
\"Spinat er en fantastisk kilde til vitamin K, vitamin A, mangan, folat, magnesium, jern, vitamin C, viatamin B2, kalsium, vitamin B. Det er også en god kilde til fibre, kobber, proteiner, fosfor, zink, og vitamin E. Spinat er også en god kilde til Omega-3 fettsyrer, niacin og selen\".