Hellasforum.no

Alt annet => Alt annet => Topic started by: JanBe on 02. Sep 20, 10:55:51

Title: Kontakte Aegean Airways????
Post by: JanBe on 02. Sep 20, 10:55:51
KLM har avbestilt vår tur til Hellas nå i høst, greit nok.

Har derfor fått avbestilt og fått lovnader om full tilbakebetaling av både depositum for leiebil og  for fergetur med Blue Star rederiet.

Har også en innenriks flytur med Aegean (Olympic) fra Paros til Athen. Sliter mer å få avbestilt denne. Finner ingen emailadresse jeg kontakte og ordne opp i dette, kun et telefonnummer som jeg har ringt flere ganger, men med svar hver gang, abonnementen kan ikke kontaktes, prøv igjen senere.

Er det noen som har erfaring med hvordan man avbestiller flybilletter hos Aegean, finnes det en emailadresse man kan bruke, eller er det dette telefonnummeret som gjelder (0030 21 0626 1000)

Er det noen som vet om man har krav på refusjon når et land er blitt rødt for oss nordmenn og i tillegg så har flyselskapet som skulle ta oss til Hellas kansellert flygningen.  Har Flex billett fra Paros til Athen.
Title: Re: Kontakte Aegean Airways????
Post by: marjana on 02. Sep 20, 19:20:29
Jeg får opp dette når jeg søker på Aegean Airways:

https://en.aegeanair.com/contact/

Her står det alt om Covid-19 og avbestillinger osv.

Hvis dette ikke funker så må du jo ta kontakt med reiseforsikringselskapet ditt.
Title: Re: Kontakte Aegean Airways????
Post by: mouche on 02. Sep 20, 19:34:21
Tror ikke du får refundert beløpet av Aegean siden de flyr, men det gjør ikke du og av grunner som ikke de kan klandres for, men; Har du betalt med et kredittkort så kan du kreve penger av dem og har du reiseforsikring så kan du kreve penger av dem. Selv tok jeg en tilgodelapp av Aegean for en tur vi måtte kansellere i våres, men da ble flyet kanselert.
Title: Re: Kontakte Aegean Airways????
Post by: Frynse on 03. Sep 20, 07:53:30
Får du ikke mulighet til kansellering om du går til administrasjon av bestillingen (my booking, referansenummer og etternavn)?
Title: Re: Kontakte Aegean Airways????
Post by: Runar Solvik on 03. Sep 20, 17:29:27
Hei.
Prøv å kontakt Aegean på messenger. Jeg har holdt på med samme problem med KLM i lang lang tid, og i går (etter jeg egentlig hadde gitt opp da jeg ikke har fått noe svar) fikk jeg en mail fra de der jeg fikk beskjed om at skatter og avgifter ville bli refundert. Jeg kontaktet de i april ang refusjon på billetter vi hadde bestilt og fikk en del automatiske "svadasvar" ang voucher etc. og kom ingen vei. Gikk derfor til forsikringsselskapet og fikk billettene refundert på reiseforsikringen, men ikke skatter og avgifter. Sendte derfor en ny henvendelse til KLM på messenger og ba om refusjon av skatter og avgifter. Hørte ikke noe fra de før det kom en mail i går om at de refunderte kr. 1360,-
Det viser vel at de leser henvendelsene som kommer på Messenger da dette er eneste mulighet å nå de på bortsett fra telefon.Ting tar bare litt tid i disse Co19 tider.
Title: Re: Kontakte Aegean Airways????
Post by: JanBe on 07. Sep 20, 21:59:16
Fikk endelig kontakt via telefon. Hadde 3 alternativer. La billettene være som de var frem til dagen før avreise og så ta kontakt. NR 2 var å kansellere billettene her og nå, men la pengene stå hos Aegean og kontakte dem igjen før 31 juli 2021 og bestille nye billetter til evt ny destinasjon. Betale et evt mellomlegg + fratrekk på 20 euro pr billett.Nr 3 søke om refusjon mot et gebyr på 60 Euro pr billett og fa resten inn på konto. Valgt å kanslere her og nå og ha pengene tilgode til neste sommer. Forhåpentligvis kommer vi oss til Hellas før den tid...............