Hellasforum.no

Om Hellas => Rom/studios/hotell => Topic started by: Runar Solvik on 19. Feb 19, 19:49:09

Title: Overnatting Mykonos
Post by: Runar Solvik on 19. Feb 19, 19:49:09
Noen som kan anbefale et overnattingssted på Mykonos der man ikke blir ruinert? Vi må ha en overnatting der på vei fra Ikaria til Naxos da vi ikke kommer oss videre samme kveld. Ønsker å bo i byen/havna på et rolig sted uten for mye trafikk/støy. Noen som har overnattet på Mykonos som kan komme med en anbefaling?
Title: Sv: Overnatting Mykonos
Post by: Lous on 20. Feb 19, 08:01:10
Sist vi var på Mykonos bodde vi i byen en natt. Mye lyd fra nattelivet som varer lenge. Etter det flyttet vi ut til Ornos. Hyppige bussavganger til Mykonos by, en veldig fin strand, gode resturanter og ikke minst stille om natta. Jeg velger Ornos igjen neste gang på øya.
Title: Sv: Overnatting Mykonos
Post by: eileven on 20. Feb 19, 08:17:55
Vi har budd sentralt i byn. Inn ei sidegate og stillt og fredeleg. Kansje litt dyrt.
Hotel Matina.
Title: Sv: Overnatting Mykonos
Post by: marjana on 21. Feb 19, 03:10:27
Da jeg måtte overnatte på Mykonos en natt for å fly derfra så spurte jeg alle mine venner på Syros først om hvor jeg kunne overnatte over der.

Det er som en helt annen planet fra en øy til den neste. På Syros sa de at jeg skulle spørre etter Paula, og hun har rom inne i byen og også i havna. Andre venner har også leid rom hos Paula, og det er samme pris som overalt, sånn middels, og hun er så søt og hjelpsom!

Da jeg gikk i land fra fergen fra Syros så sto alle "roomisene" der, og jeg spurte etter Paula, og da gikk det som ild i tørt gress og jeg fikk et billig rom hos broren hennes eller noe sånt i en liten landsby mellom havnene i byen. Der var det et veldig trivelig sted å være!

Kavaki rooms and studios
0030 89 02 25 79