Enkelt og greit uten salt, som Admirala sier, stek auberginene og hell av evt. overflødig væske.
NB! Stek tørt, bare noen skiver av gangen i en god, varm stekepanne, da blir det ikke så vått.
Ellers er potetvrien grei, med bare gode, feks mandelpoteter, lag på lag.
Kjøttsausen bør være som en vanlig spaghettisaus, ikke for tykk, ikke for tynn.
Glem forhold og mengde i oppskrifter, der blir det ofte litt rart, men la oss si at 1/2 kg kjøttdeig, (prøv karbonadedeig), trenger like mye flytende i en kjøttsaus. 1 boks tomater er ca 4 dl. Resten er til å justere på.
Bechamelsausen går av seg selv, bare man rører ut klumpene og har god ost å ha oppi.
Så er det å steke varmt og lenge nok i ovnen.
NB! Stek tørt, bare noen skiver av gangen i en god, varm stekepanne, da blir det ikke så vått.
Ellers er potetvrien grei, med bare gode, feks mandelpoteter, lag på lag.
Kjøttsausen bør være som en vanlig spaghettisaus, ikke for tykk, ikke for tynn.
Glem forhold og mengde i oppskrifter, der blir det ofte litt rart, men la oss si at 1/2 kg kjøttdeig, (prøv karbonadedeig), trenger like mye flytende i en kjøttsaus. 1 boks tomater er ca 4 dl. Resten er til å justere på.
Bechamelsausen går av seg selv, bare man rører ut klumpene og har god ost å ha oppi.
Så er det å steke varmt og lenge nok i ovnen.