Hellasforum.no

Om Hellas => Mat og drikke => Topic started by: IngeS on 30. Mar 11, 11:34:58

Title: Kål med kjøttfarse
Post by: IngeS on 30. Mar 11, 11:34:58
1 kg    Kål
600 gr.    Kjøttfarse
3 ¼ dl    god olivenolje
1    løk
Salt og pepper
3 modne tomater eller 4 sps tomatpure
1 sps smør

Kutt kålen grovt og skyll den. Kok den opp noen få minutter i en halvliter vann.
Finhakk løken og fres den i olja. Legg i kjøttfarsen og la all væske koke inn. Ta skallet av tomatene og knus dem. Legg tomatene og kålen i kjøttfarsen. Salte og pepre det hele. La det småkoke til vannet er kokt bort. Legg i smøret når det er ferdig kokt, og rør om

Velbekomme
Title: Kål med kjøttfarse
Post by: Mikke on 30. Mar 11, 12:49:30
....Mumsfillibabba,Inge.... :D
Mikke