01. Oct 23, 21:16:28

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TOMS

1
Reisetips og spørsmål / Vårtur
18. Mar 23, 18:53:06
Billetter bestilt med sas til Athen 23.apr. O lukke :-*  Har 10 dagar - tanken er Kardamili, men vurderer også nærliggende øyer. Me vil ha eit utvalg fine fotturer i umiddelbar nærhet :) Kea, Hydra eller kanskje Egina? Eller andre gode forslag?
2
Quote from: Frynse on 06. Jun 22, 10:28:16Tar nok med et par pakker munnbind når vi legger kursen mot Milos og deretter Santorini om noen dager.
Blir sikkert litt køståing på flyplass, noe buss- og båttransport, så det er nok best å være litt forberedt.
Vi "sikrer" oss litt ekstra med å bruke en halsspray som heter Coldzyme, og som visstnok skal ta knekken på forkjølelsesvirus i luftveiene, herunder Covid, i noen timer.
Pleier å spraye før flyreiser osv., og friske på litt underveis om reisen er lang.
Halsspray - den var ny - får du den på apoteket?
3
Utenom Amorgos som me MÅ tilbake til minst annakvar år så står Samos høgt i kurs. Flott natur og mange fine små og store byer og strender. Og så Kardamili/Stoupa - her er vel den plassen me kunne tenke oss å reise til samen med ein gjeng med venner. Flott tur område med nydeleg natur. Karpathos er nok også ei øy vi vil besøke igjen. Det er så mykje å ta av - men nå gleder me oss til 14 dager på Amorgos i Juli.
4
Om forumet / Re: Booking
09. Dec 21, 17:39:30
Flyr du med KLM til Athen frå Oslo Runar?
5
Ser veldig bra ut. Skal eg den turen igjen så blir det lugar ja😊👍
6
Arrh - gjekk meg forbi med støtte i år. Har ikkje vore på forumet på ei stund. Får ingen Hellas reise i år dessverre. Men forumet er gull for min del. Spesielt i mørke vintermånader. Takk for jobben du gjer Ole! Sender over litt lell om d er seint. Du får bruke d som best er 😊 Me får spreia oppfordring på alle Hellas grupper me er med i om å bruke forumet. Peace and love- tenk at me no er fri til å reise som me vil😍
7
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
05. Jul 21, 00:57:27
Hellas blir grønt frå no av - men Nei - Sørlige egeiske øyer er fortsatt rødt. Dermed også heile Kykladene😢 Merkelig inndeling med så lite smitte som har vore på dei fleste av desse øyene. Eller er eg feilinformert?
8
Transport / Re: Online fergebilletter
14. Jun 21, 21:36:53
Har bestilt på Hellasspesialisten ved fleire høve. Fått bilettar i posten. Heilt topp :)
9
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
12. Mar 21, 00:19:50
Håper Juli - på tross av egen bobil - lengsel til Amorgos og Hellas trosser alt, men ser at september/oktober er mest realistisk dessverre.
10
Vårt første, og hittil,ikkje siste møte med Peloponnes/Kardamili - fly til Athen og meget rimelig leiebil. 350 km på straka vegen, men endel 20 kr bommer, til Kardamili. En opplevelse som anbefales. Lett å finne fram - som sagt "straka vegen"  ;D
11
Egina / Re: Egina sommeren / høsten 2020
07. Aug 20, 14:19:41
Kvar er plassen å bu på Egina? By og hotell? Liker hus/leil for sjølvstell - og korleis er fjellturmuligheter?
12
Då får du ta rutefly og buss kaka. Rimelige billetter til Athen i September. Men har oppdaga at det ikkje er direkte fly frå Athen til Kalamata. Litt merkelig - men det er vel for lite trafikk kanskje?