26. Feb 24, 12:40:32

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TOMS

1
Om forumet / Re: God Jul, alle sammen
27. Dec 23, 17:46:35
Håper alle har ei god jul🎄Her er også Hellas turen spikret - Amorgos og feiring av 50 års dag til min beste kammerat siste helga i Juni🎉
2
I år gjekk den 18.30 ifølge openseas😊
3
Kor lenge tar det med metroen frå havna til flyplassen? Planlegger tur til Amorgos neste sommer og då er ei veldig aktuell rute Oslo - Athen, lander 16,15 og Blue star avgang 18.30. Ca.to timer fra fly lander til ferja går. Trur folket det kan få bra?
4
Reisetips og spørsmål / Vårtur
18. Mar 23, 18:53:06
Billetter bestilt med sas til Athen 23.apr. O lukke :-*  Har 10 dagar - tanken er Kardamili, men vurderer også nærliggende øyer. Me vil ha eit utvalg fine fotturer i umiddelbar nærhet :) Kea, Hydra eller kanskje Egina? Eller andre gode forslag?
5
Quote from: Frynse on 06. Jun 22, 10:28:16Tar nok med et par pakker munnbind når vi legger kursen mot Milos og deretter Santorini om noen dager.
Blir sikkert litt køståing på flyplass, noe buss- og båttransport, så det er nok best å være litt forberedt.
Vi "sikrer" oss litt ekstra med å bruke en halsspray som heter Coldzyme, og som visstnok skal ta knekken på forkjølelsesvirus i luftveiene, herunder Covid, i noen timer.
Pleier å spraye før flyreiser osv., og friske på litt underveis om reisen er lang.
Halsspray - den var ny - får du den på apoteket?
6
Utenom Amorgos som me MÅ tilbake til minst annakvar år så står Samos høgt i kurs. Flott natur og mange fine små og store byer og strender. Og så Kardamili/Stoupa - her er vel den plassen me kunne tenke oss å reise til samen med ein gjeng med venner. Flott tur område med nydeleg natur. Karpathos er nok også ei øy vi vil besøke igjen. Det er så mykje å ta av - men nå gleder me oss til 14 dager på Amorgos i Juli.
7
Om forumet / Re: Booking
09. Dec 21, 17:39:30
Flyr du med KLM til Athen frå Oslo Runar?
8
Ser veldig bra ut. Skal eg den turen igjen så blir det lugar ja😊👍
9
Arrh - gjekk meg forbi med støtte i år. Har ikkje vore på forumet på ei stund. Får ingen Hellas reise i år dessverre. Men forumet er gull for min del. Spesielt i mørke vintermånader. Takk for jobben du gjer Ole! Sender over litt lell om d er seint. Du får bruke d som best er 😊 Me får spreia oppfordring på alle Hellas grupper me er med i om å bruke forumet. Peace and love- tenk at me no er fri til å reise som me vil😍
10
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
05. Jul 21, 00:57:27
Hellas blir grønt frå no av - men Nei - Sørlige egeiske øyer er fortsatt rødt. Dermed også heile Kykladene😢 Merkelig inndeling med så lite smitte som har vore på dei fleste av desse øyene. Eller er eg feilinformert?
11
Transport / Re: Online fergebilletter
14. Jun 21, 21:36:53
Har bestilt på Hellasspesialisten ved fleire høve. Fått bilettar i posten. Heilt topp :)
12
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
12. Mar 21, 00:19:50
Håper Juli - på tross av egen bobil - lengsel til Amorgos og Hellas trosser alt, men ser at september/oktober er mest realistisk dessverre.