Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Katherina

1705
Vår første tur til Hellas var til Lesvos. Mannen var skeptisk til Sydenturer, men jeg fikk overtalt han til denne turen. Vi bodde på Coralli ved Ag Isidoros og ble begeistret for denne stranden, fordi den var så ren - ikke sand, men bitte - bitte  små steiner som aldri satt seg fast på håndkleet og andre ting. Ellers kjenenr jeg igjen det de andre skriver. Vi leide bil og kjørte mye rundt på øya og oppelvde mye som sitter fast enda. Flere små, sjarmerende landsbyer og trivelige mennesker. Naturen var frodig og vakker. Vi var der i midten av mai. Kjøringa skremte oss ikke mer enn at vi fortsatt leier bil. Vel grekerne kan kjøre røft, men trafikken er helelr ikke så stor utenom byene. Litt trangt her og der, men det venner man seg til etter hvert. Vi ble glad i Lesvos. Rart med den første kjærligheten Tankte litt på å dra tilbake i år, men ledige hotell som passer for oss var ikke ledig til rett tidspunkt. Nå har vi vært noen ganger i Kardamili på Peloponnes og skal tilbake dit to ganger i år. Som du forstår, så åpnet Lesvos oss - også mannen min - for en kjærlighet til Hellas.

Joda, Lesvos er både gresk, vakker og sjermerende :flower:  :sunny:
1706
Jippi! Nå reiser jeg! / Planlagte reiser
05. Apr 08, 16:49:26
Jeg drar jo aller først nå 19 april og blir borte i 2 uker. Så det er vel greit å få med det også :drunken:

Er helt ør - sommerfuglene begynenr å komme og det blir vanskligere og vanskligere å konsentrere seg på jobb.
1707
Jippi! Nå reiser jeg! / Planlagte reiser
04. Apr 08, 16:38:47
Atter en tur til Kardamili er bestilt. Vi drar 9.august og blir borte i 2 uker. :icon_smile:
1708
Peloponnes / Re: Landsbyer på Mani
03. Apr 08, 12:29:08
En takk fra meg også, Magnolia. Et herlig gjensyn med Mani, Kardamili og andre kjære steder, men også steder jeg enda ikke har fått stiftet bekjentskap med. Lengselen etter å komme hit igjen er blitt enda sterkere gjennom den turen du har tatt oss med på.  :salute:

Tavernaen til Panagiota så herlig ut.

2 uker så er vi DER. Klar for nye opplevelser - eventyr.
Kanskje vi ses?   :sunny:
1709
Peloponnes / Re: Landsbyer på Mani
02. Apr 08, 12:59:57
Hei!
Har tittet på siden din om orientering om Kardamili. Flott laget. Det er som jeg drages mot gatene, stranda, de små og koselige butikkene og aller mest menneskene.  
Også fjellene, da. Vi var i Kardamili sist gang i august under brannene, så det ble begrenset med fjellturer pga situasjonen og varmen. Regner med noen turer denne gangen.

Lurer litt på å kjøre rundt litt når vi kommer nedover. Jeg har tidligere vært i Monemvasia. Tenker oss tilbake dit, også lurer vi på å kjøre derfra til Nafplion. Kjenner du eller andre den veien? Tips til hva vi bør se underveis. Overnatting?   :happy7:
1710
Hei Torill!
Ser du er fra Tjøme. Så trivelig. Jeg holder til her på øya på dagtid og føler meg som en reservetjømling eller noe sånt.  :bounce:
1711
Peloponnes / Re: Landsbyer på Mani
01. Apr 08, 06:22:34
Takk Magnolia for vakre bilder. Jeg har vært flere av stedene og kjenner formelig duft og stemning gjennom dem. Kjenner dragningen og lengselen  til å komme ned dit. Sommerfuglene begynner å komme og om litt over 2 uker er jeg DER - i Kardamili!

Gleder meg til våren på Mani - Gresk påske. Ja, bare det å være tilbake.
 :cheers:
1712
Jeg har vært i grottene to ganger. en flott opplevelse. Vannet skaper en harmonisk og god atmosfære.
Jeg er av de som har tatt Kardamili til mitt hjerte og gleder meg til å komme tilbake for tredje gang nå i april. Gleder meg til våren der nede og til å feire den gresk ortodokse påsken.
1713
:cheers: Deilig å se alle bildene fra Kardamili, Diros og andre kjente og kjære steder.
1714
Peloponnes / Re: Landsbyer på Mani
14. Mar 08, 17:50:35
Hei!
Takk for mange nydlige og sjarmerende bilder. Jeg har vært i Kardamilli tre ganger og liker meg godt der. Når jeg ser bildene dine kjenner jeg lengselen og dragningen. Men nå er det ikke lenge igjen. 19 april pakker vi og drar. Gleder meg til å feire gresk påske. En drøm gjennom mange år. Første gangen jeg er der nede så tidelig på året. Har vært en gang på Lesvos i mai.  :cheers:
1715
Hei alle i \"Forumet\"
Jeg er ganske ny i denne sammenhengen. Koser meg over et fint forum med mye insirerende stoff og  :blob5:  :blob5: mange flotte bilder som får meg til å lengte tilbake til Hellas. Om ca. 5 uker er jeg for tredje gangen tilbake til Kardamili. GLEDER meg. Har ikke vært der nede så tidelig på året før. Gleder meg også til å feire den gresk ortodokse påsken. En drøm jeg har hatt i flere år.
1716
:cheese: