29. Nov 22, 14:50:32

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ole

1
Det kryr av hoteller i området rundt Monastoraki. Jeg har gode erfaringer med Attalos, Carolina, Adrian, Lotus, Central Stay etc. Attalos er et trygt valg med flott takterrasse.
2
Jeg vet ikke hvorfor det ikke gikk å laste det opp. Jeg fikk feilmelding jeg også. Krympet det noen millimeter i kantene og det gikk greit å laste det opp.
3
Det er umulig å svare på uten å vite noe om bildet. Kan du sende bildet på mail til ole.warnesALFAKRØLLgmail.com
4
Nei, ingenting går rett herfra til Facebook. Facebook-gruppen har også vært nedlagt i over 2 år. Uansett så kan kvem som helst kopiere et bilde herfra og legge det ut hvor dom helst, f.eks. på TripAdvisor. Sånn er internett.
5
Om du har en telefon eller et kamera som snur for deg, er det bare å legge ut. Om så ikke er tilfelle må du snu dem før du legger ut.
6
Og jeg reiste ikke med Blue Star.  😂
7
Hvor er dette? / Re: Hvor er dette? 1022
18. Oct 22, 20:02:04
Det er helt korrekt! Bildet tok jeg på vei fra Naxos til Athen forrige uke.
8
Hvor kan dette være?
9
Ser nå på videoen at gangbrua er tatt i bruk igjen.  🙂👍🇬🇷
10
Det er gode nyheter! Jeg var der lørdag ettermiddag og da var området avsperret. Det går rulletrapp ned like utenfor den gamlen metrohallen i Pireus. Mulig man kan komme ut igjen på andre siden av veien. Eller er det planer om å ta i bruk gangbroa igjen?
11
Hellas generelt / Pireus til Naxos
10. Oct 22, 22:03:40
Båttur fra Pireus til Naxos. Lang tur, men er man heldig kan man bl.a. få med seg en flott solnedgang.
12
Naxos / Re: Naxos 2022
10. Oct 22, 21:21:05
Og et bilde fra verandaen på Coronis hotell.