Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Svein~B

1
Ja, det er ikke stor annet å gjøre. Jeg tenkte at om dere drar på loffen, kan det jo hende det regner mindre på en annen kant av øya. Men som Ole skriver, varierer det fra år til og, i tillegg til at det er lokale variasjoner. En tommelfingerregel er at du må regne med en regnværsdag eller to, men at det skulle regne i dagevis vil være uvanlig.
2
Hvor på Kreta skal dere bo? Øya er stor og det kan være store lokale variasjoner når det gjelder vær og klima. Tenker dere å leie bil?
3
Ja, man skulle jo tro at de var interessert i å selge mest mulig billetter. Det er jo det de lever av. Jeg er i hvert fall ganske sikker på at det ikke er mulig å kjøpe billett til denne båten på stedet. Den er nok ekslusivt Apollos.

Da er mitt neste spørsmål: Må dere absolutt til Ios? Det går jo ferjer til andre øyer.

En mulighet er å ta Blue Star til Naxos klokka 15.30, tilbringe kvelden på Naxos og ta ny Blue Star til Ios klokka 23.10. Det blir jo et lite cruise og dere får sett solnedgangen på Naxos havn. Den er verdt en omvei.

En annen mulighet er å ta en overnatting på Santorini. Solnedgangen der er jo heller ikke så verst    :)
4
Er du helt sikker på at du ikke kan kjøpe transfer som tilvalg? Det høres rart ut.
5
Lipsi / Re: Transport Kos-Lipsi
04. May 22, 07:00:27
Jeg vil anbefale at du ser hvilke avganger som fins de dagene du skal reise. Hvis det fins ei stor ferie som passer, for eksempel Blue Star, vil jeg anbefale den. Du har mer mulighet til å bevege deg på ei stor ferje, kan sitte ute for eksempel, enten i skyggen eller i sola og du får sett mye mer, for eksempel i havnene dere anløper før Lipsi. Hvis det ikke går stor ferje som passer, går det en eller to norskbygde katamaraner som tilhører Dodekanisos Seaways. De er også helt greie. For min del er det også sånn at jeg ikke blir sjøsyk på stor ferje, men det kan jeg bli hvis jeg tar katamaran, så jeg ville tatt en sjøsyketablett hvis jeg skulle tatt katamaran.

Du finner alle avganger på denne sida:

https://www.gtp.gr/RoutesForm.asp
6
Alt annet / Re: Hellenic Seaways
21. Apr 22, 19:03:21
Det første av de tre har vært på noen prøveturer på fjorden i dag. Det kan bety at det er like før hun setter kursen sørover.

https://www.marinetraffic.com/cs/ais/home/shipid:6946244/zoom:14
7
Om forumet / Re: Hotell i Athen
25. Mar 22, 20:24:55
Jeg har ikke bodd på det hotellet, men jeg har bodd på flere hoteller i det området og har gått forbi Hotel Byron mange ganger. Det ligger i utkanten av Plaka, altså gamlebyen, men du har også kort vei til Akropolis og Stadion blant annet og gangavstand til det meste egentlig. Jeg kan altså anbefale andre hoteller i området, så du kan vurdere alternativer. Det beste hotellet av de jeg har bodd på heter Herodion.

https://www.herodion.gr
8
Det er Agathonissi  :)
9
Hvor er dette? / Re: Hvor er dette? 1015
30. Jan 22, 17:06:15
Jeg har heller ikke vært i land, men var innom på vei fra flyplassøya til Leros.
10
Hvor er dette? / Re: Hvor er dette? 1015
30. Jan 22, 12:06:18
Det er riktig at det er Dodekanesene    :)
11
Hvor er dette? / Hvor er dette? 1015
29. Jan 22, 10:15:42
Jeg har et forslag:

Kan de som med en gang ser hvor det er, ikke gi svaret med en gang, men heller hinte, sånn at andre kan få prøve å gjette?IMG_2967 (2).JPG
12
Hvor er dette? / Re: Hvor er dette? 1014
24. Jan 22, 18:29:27
Er det tatt fra Porto Katapola Pension?