Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Frøken Sofie

1
Det nærmer seg!! To uker og to dager igjen så er vi tilbake, og det føles herlig!!
Planen var å ta i overkant av tre uker i juni i år, men det har utgått. Vi skulle som vanlig seile, men har valgt å gå for drømmen og kjøpe seilbåten med stor S her hjemme, og vi flytter ombord. Derfor ble det i år ingen seiltur i Hellas i juni-juli. Vi skal i stedet seile i Sverige-Danmark-Tyskland. Det er blir et savn. Men drømmen er nå å kunne seile vår egen båt ned til Herlige Hellas og ikke minst bli litt lenger. Dette er på sikt.... Og hvor deilig er det da ikke å vite at bagen står pakket og klar, seilerklærne er med og flybillettene til Athen ligger pent i innboksen. Gleder meg vilt til å se Hellas om våren. Når jeg kikker på værmeldingen er jo ikke den store varmen kommet enda, men på to uker kan jo mye skje? Føler meg klar for noen deilige dager under gresk sol igjen. Og jeg er sikker på hvitvinen, mythosen og stifadoen venter på oss. Only two weeks to go.
2
Seiling / Sv: Seiling
20. Nov 14, 22:56:48
Finnes ikke bedre måte å feriere på. Seile og nyte vinden og solen på dagtid, og ha ettermiddagene og kveldene på nye steder. Muligheten til å kunne få se en masse nye øyner - finnes ikke bedre som sagt.
3
Athen og Pireus / Sv: Et døgn i Athen
20. Nov 14, 22:53:56
Den åpner først i mai - forsøkte å bestille bord. De har oppe inne, men på balkongen er det først fra mai av :(
4
Athen og Pireus / Sv: Et døgn i Athen
15. Nov 14, 20:41:30
Quote from: Admirala on 12. Nov 14, 11:43:57
Quote from: Anders on 11. Nov 14, 21:06:09
Kouzina, på nedre Adrianou, som jeg og Atle besøkte etter Tovenors anbefaling. Dyrt, men godt (dog ikke spesielt romantisk). Mange steder oppover i Adrianou. For min egen del... Psirri. Der kryr det av gode, intime steder. Aner ikke hva stedet heter, men vi fant et "suppekjøkken" som serverte aldeles praktfull mat.


Jeg pleier også alltid å anbefale denne, for bedre mat får ikke jeg i Athen, og jeg er ofte der (både i Athen og på Kouzina). Maten er av en annen verden. Vil du ha romantikk, bestill bord i god tid på "balkongen" helt øverst, om det er ok å sitte ute da. Da har dere utsikt til Ifaistos-tempelet, Akropolis og skråningen mellom dem, og ikke mye annet. Det er helt magisk!

Hva heter denne restauranten ? Og dette er romantisk !!!! :)
5
Athen og Pireus / Et døgn i Athen
11. Nov 14, 20:25:32
Jeg har et døgn i Athen i begynnelsen av april. Hva MÅ jeg se?
Har vært i Athen noen ganger før, men da valgt å ha hotel i Alimos eller Glyfada. Nå tar vi likegodt en natt i denne flotte byen så vi kan smake litt på utelivet også.

En romantisk restaurant for en hyggelig middag? Forslag?
Hva er et must?
6
Når serveres måltidet?? :) Jeg er på Samos et par dager i juni.....
7
Vi var jo utsatt for en ulykke i fjor - Martin fikk revet opp hele underarmen helt inn til benet, og det ble mye sying og mye sykehus. I år ble det jeg som fikk hjernerystelse, kutt gjennom panna og øyebrynet og brakk håndleddet. IKke moro når sånt skjer på ferie. Håper dere ikke er skremt fra å reise mer. Og at alt har kommet på plass med pass og papirer. Godt å høre at alle har tatt godt vare på dere.
8
Nei, så tragisk. Håper virkelig det går bedre med mannen og at han vil få full førlighet og funksjon i fingrene igjen. Alltid ille når ting blir borte på ferie, men det er jo ting - det får dere på plass igjen. Ønsker god bedring!!
9
Jeg synes det var en god pris - vi sparer MYE på å bo der i forhold til Poseidon som vi bruker å bo på. Og fått veldig hyggelige mailer.
10
Vi har vært i Athen noen ganger før, og fått sett litt, men bruker å bo i Alimos og ta taxi eller trikk tilbake etter endt aften ute :) Har også bodd noen netter på Intercontinental, men tenkte noe litt værmere Syntagma på grunn av bussen neste morgen. Valgets kval , det er jo noen dager til vi - mer som 8 måneder. Litt morsomt er det jo å lete og kikke og drømme, og deilig er det å få det på plass så kan vi konsentrere oss om å leke med seilrute. Har noen her bodd på Hotel Ble Sea i Alimos?? Eller Coral??
11
Vi skal ha tre netter på hotell, to netter før og en etter endt seilas. Dette blir i juni 2015. Ønsker grei standard, fin veranda og sjøutsikt. Vi bor i sentrum så litt støy fixer vi. Har noen gode tips?? Har bodd på Poseidon og Sea View tidligere, men har på en måte lyst på noe annet. Poseidon sin Jr Suite er fin synes jeg. Men rommene ellers er vel så som så?? Og Sea View hadde en elendig service i sommer så vi har ender ikke opp her. Ikke er det så koselig veranda heller.... Enkel og grei vei til Alimos marina er jo kjekt, men vi har ikke noe problemer med å hive oss i en taxi heller vi.
12
Seiling / Sv: Planlegger sommeren 2015
02. Sep 14, 02:59:45
Siden jeg nevnte ulykke så må jeg neste dele et par bilder....
To av meg - etter mitt litt harde møte med brygga på Amorgos. Gipsen kom på etter ca 2 uker, det vil si jeg seilte med brukket arm i ti dager i Hellas. Må innrømme at det var litt småvondt.... Det finnes ikke rtg-app på Amorgos nemlig :) De fine stripsene fikk jeg av legen på øya. Sammen med en del smertestillende. Øynene klistret seg igjen så det var ikke stort jeg så da jeg sto opp, men bak solbriller så hadde jeg det ikke så aller verst. Var rimelig blå i over to uker. Skikkelig smell med andre ord. Utrolig glad jeg ikke tok noen tenner.

Siste bilde ble med bare for å vise at det det er ganske så deilig å seile i Hellas - fra en ny vinkel.