Hellasforum.no

Om Hellas => Mat og drikke => Topic started by: Hellasfrelst on 28. Apr 09, 11:25:42

Title: Gresk brød/allergi
Post by: Hellasfrelst on 28. Apr 09, 11:25:42
Da jeg i fjor høst fikk påvist allergi for melkeprodukter og egg lurer jeg på om noen har peiling på om det vanligvis brukes noe av det i de greske brødene en får kjøpt i butikk eller servert på tavernaer/restauranter?
Jeg må vel kanskje spørre hver gang jeg skal ha noe?
 :flower:
Title: Re: Gresk brød/allergi
Post by: Frappe on 30. Apr 09, 07:48:10
Grekiskt bröd som serveras på taverna bör vara gjort av vatten och olivolja.

Camilla
Title: Re: Gresk brød/allergi
Post by: Admirala on 30. Apr 09, 07:54:01
Enig med Frappe. mel, vann, salt, olje og gjær er ingrediensene i et vanlig brød. Har noen greske brødoppskrifter med yoghurt i seg, med det er liksom en \"finere\" variant enn dem man får på tavernaer. Men helt sikker kan du jo aldri være, så du må jo nesten spørre uansett.
Title: Re: Gresk brød/allergi
Post by: Hellasfrelst on 30. Apr 09, 08:07:59
Ja, det er jo de vanlige ingrediensene skulle en tro. Men helt sikker kan jeg jo ikke være. Jeg må vel bare ta det ekstra med spørsmål før hvert måltid. Føles litt masete. :confused3: