Hellasforum.no

Om Hellas => Mat og drikke => Topic started by: kaka on 21. Feb 21, 21:18:15

Title: Imam bayildi
Post by: kaka on 21. Feb 21, 21:18:15
Denne helgen har jeg igjen vært innom "Admiralas" flotte guide og kokebok igjen, - og forsøkt meg på "Imamen besvimte" :) - en rett med aubergine, tomatsaus og feta mm. Her brukes rødvin, - det fant jeg ikke i andre oppskrifter, - og var bittelitt skeptisk til vinsmak på tomatsaus. Jeg lagde sausen i går, hadde den i kjøleskap over natta og la den over stekte auberginskiver i ovnen i dag. Fortsatt spent og usikker, men gjesten skrøt av den, og da kjente jeg også hvor god den ble :)
https://godgreskmat.wordpress.com/2010/09/19/imam-bayildi-imamen-besvimte/
Title: Re: Imam bayildi
Post by: Kabi on 22. Feb 21, 10:00:39
Enig med deg Kaka - imamens besvimelse er virkelig god !

 Her om dagen spiste vi "Smyrnakjøttboller" - anbefales ;)

https://godgreskmat.wordpress.com/2021/02/05/soutzoukakia-me-elies-smyrnakjottboller-med-oliven
Title: Re: Imam bayildi
Post by: kaka on 22. Feb 21, 10:41:46
Takk for tips, Kabi . Da har jeg mer å gå løs på etterhvert :)