Det er fårekjøtt for en billig penge for tiden, så etter å ha laget og spist nok får-i-kål, tenkte jeg at man kan vel ta en liten vri?
Sikkert mulig å fikse denne bedre, men sånn gjorde jeg:
Fårfusion med bulgur:
For to ca personer:
1 kg lammekjøtt (bog, grytekjøtt)
1 stor løk
(Sopp)
Hvitløk
3-4 ss Ajvar
(En puré av rød paprika, tomat, aubergine, chili.
Finnes på glass i innvandrerbutikker).
1 grønn paprika i biter
Litt frosne selskapserter
Bladpersille
Krydder er spisskummin, korianderpulver, salt og pepper.
Litt rødvin
Krydre kjøttet og fres det i gryten.
Så kok opp kjøttet i en drøy liter vann. Skum av.
Kok til det er mørt. (1-2 timer).
Tilsett løk, hvitløk, og mot slutten ajvar, persille og erter.
Smak til med eventuelt mer krydder/salt/vin.
Kok bulgur eller cous cous (evt. ris) som servereres ved siden av.
Sikkert mulig å fikse denne bedre, men sånn gjorde jeg:
Fårfusion med bulgur:
For to ca personer:
1 kg lammekjøtt (bog, grytekjøtt)
1 stor løk
(Sopp)
Hvitløk
3-4 ss Ajvar
(En puré av rød paprika, tomat, aubergine, chili.
Finnes på glass i innvandrerbutikker).
1 grønn paprika i biter
Litt frosne selskapserter
Bladpersille
Krydder er spisskummin, korianderpulver, salt og pepper.
Litt rødvin
Krydre kjøttet og fres det i gryten.
Så kok opp kjøttet i en drøy liter vann. Skum av.
Kok til det er mørt. (1-2 timer).
Tilsett løk, hvitløk, og mot slutten ajvar, persille og erter.
Smak til med eventuelt mer krydder/salt/vin.
Kok bulgur eller cous cous (evt. ris) som servereres ved siden av.