19. Jun 24, 22:05:24

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kaka

8581
Alt annet / Strandhugg i Oslofjorden
20. Oct 08, 20:44:35
Nydelige bilder. Du viser det eneste jeg savner i Hellas: norsk skogbunn!
8582
Nydelig, Tommy! Her var det bare å lukke øynene og nyte sangen og arrangementet.
8583
Fourni / stämningar från Fourni
19. Oct 08, 19:03:06
Jeg sier bare: Sukk!!!! Eventyrlig vakkert.
8584
Fourni / stämningar från Fourni
19. Oct 08, 11:18:20
Nydelig igjen. Strofen \"så skimrande var aldrig havet...\" går stadig gjennom mitt hode når jeg ser havbildene dine. Her der det jo helt gull!
8585
Fourni / stämningar från Fourni
18. Oct 08, 18:48:11
Byens sjarm ser ut til å holde i massevis! Narturen ellers på og rundt øya står for det mer spektakulære. I hvert fall gjennom ditt fotoapparrat.  Jeg har nevnt åpningsbildet. Bildet med båten er og i klassen jeg synes er ufattelig flott. Skimringen i vannet, de blå-grå tonene, og hele stemningen du formidler, også med ordene som følger bildene dine. Det minner om kjærligeht...
8586
Astypalea / Astypalea
18. Oct 08, 09:44:03
Fantastisk bilde av katten!! Kunne brukes som illustrasjon til eventyret \"Katten med støvlene\".
8587
Fottur fra Kardamili opp til Saidona i mai, med særdeles godt turfølge. Å komme opp og oppdaget at vi likevel kunne få kjøpt oss noe å drikke, og få roser av vertinnen og en hyggelig (stotrende) prat med verten på kjøpet. Og så turen langs veien til Kastania for å ta ettermiddagsbussen tilbake, som viste seg å ta en skikkelig runde i området før den første oss ned til hovedveien. En stor dag!
8588
For litt siden var Kavala et ganske ukjent sted for meg, i en del av landet man ikke hører så ofte om. Nå har jeg stadig oftere hørt litt om byen, og blitt mer og mer nysjerrig på den og området. Er det ikke også i nærheten til der TCFAsting driver et sted? Takk for fine bilder og beskrivelser, som bare ga meg mer lyst til å dra til området og besøke byen. Jeg falt for husene inne i akvadukten (eller hva det er) Og du har helt rett i at nykommere kan glede seg over \"gamle tråder\". Selv om det er en tid siden aktivitet på denne nå. Jeg synes det er så moro å finne slike perler, selv om de har ligget i ro i smykkeskrinet en stund.
8589
Takk for tipset om billedfremvisningen, Tommy! Jeg nøt det. Jeg var der selv, på min \"jomfrutur\" alene i Hellas i -99. Jeg var SÅ fornøyd med endelig å komme meg dit. Ble helt satt ut av alt jeg så og hørte. Ønsket bare at turen (guidingen)  ikke gikk så fort. Det var et sted for andakt.
8590
Dodekanesene / Tilos
18. Oct 08, 08:47:18
Enda flere fine bilder. Nydelig det lille kapellet, vakkert vy med flott himmel og, i det hele tatt: en vakker øy som du har formidlet så fint til oss. Temat mer dør en hus har jeg lagt merke til flere ganger nedover. En gang sto virkelig bare døren igjen. Det gjorde meg nysjerrig på dette \"fenomenet\" Det virker som grekerne har en stor kjærlighet til dører. Det synes jo også på alle de fine fargene de gir dørene sine. Man kan jo undres på om dører symboliserer noe spesielt.
8591
Ioniske øyer / Flotte bilder fra Lefkas
16. Oct 08, 18:32:30
Nå har jeg kost meg med bildene fra Lefkas som slideshow. Det var en nytelse!! - Bare sitte og la skjønnheten i bildene veksle foran øynene mine.
Jeg var på Lefkas i fjor høst, men husker ikke all den skjønnheten du formidler, Yatzy. Eneste jeg kjente igjen var vannfallet. Takk for en god kveldsstund i høstmørket.
8592
Karpathos / En liten Olympostråd...
14. Oct 08, 20:47:45
Bare vakkert!