20. Jan 22, 06:43:35

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Diddi

1
Rom/studios/hotell / Rom Paros
20. Sep 21, 16:35:57
Ja, nå er vi over halvveis på vår turné i øyverdenen. Hatt en flott tur hittil. Besøkt Astypalea, Donoussa, Koufonissi og nå har vi vært fire netter på Naxos. I morgen reiser vi til Paros. Har noen tips for rimelig overnatting for kun to netter? Vi skal leie bil, og kjøre rundt øya. Har ikke vært på Paros tidligere, men nå blir det en liten titt på øya, før vi avslutter på Andros 😀
2
Om forumet / Re: Om Moderforumet
31. Aug 21, 13:55:10
Ja, vi har fire uker, og flere av øyene har vi vært før. Asty og Andros er nye, og der skal vi være ca 8 dager på hver :)
3
Om forumet / Re: Om Moderforumet
30. Aug 21, 14:35:29
Tror ikke vi får til Kea, da det passer dårlig med fergene. Vi starter med fly ut til Astypalea, deretter setter vi kursen innover. Muligens innom Donoussa,Koufonissi, Naxos, tenkte kanskje en runde på Paros,siden vi ikke har vært der- men tror kanskje ikke vi rekker. De siste 8 dagene blir på Andros.
4
Om forumet / Re: Om Moderforumet
28. Aug 21, 12:35:46
Alltid hyggelig å lese dine skriverier, Anders 😉 er jo heldig å treffe deg på face boka nesten daglig.
Veldig trist med et så stille Hellasforum. Savner også det på face, selv om jeg veldig godt forstår årsaken.
Noen kroner
 har jeg såklart vippset Ole.
Som deg står vi nå rett før avgang til greske øyverdenen. Har skikkelig reisefeber etter alle kanselleringer forrige året.
Tror jeg begynner å puste først når vi sitter på flyet 😅
6
Transport / Re: Ferger
23. Jul 21, 19:30:35
Quote from: marjana on 23. Jul 21, 15:25:38Det går ferger daglig fra Paros opp til Andros. Det er Rafina som er til og fra-havna.

www.gtp.gr

(Legg inn kun fra og til havn med en åpen dato, så kommer alle tidene/månedene og havnene opp).

Ellers så vet de jo alt på billettkontoret. Vind og vær, og om eventuelle kanselleringer.
Takk for kjapt svar, men det er innom Kea jeg ikke finner ut av. Ser ut som det må bli en annen gang 😉
7
Transport / Ferger
23. Jul 21, 12:26:01
Er det noen som har oversikt over ferge tilbud til Kea, Syros mm? Marjana, du nevnt en rundtur i de trakter, men jeg kan ikke finne ut av det. Vi ønsker oss fra Paros/Naxos-Kea-Andros enklest mulig i midten/slutten av September 😉 men det ser vanskelig ut.
8
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
28. Apr 21, 20:02:03
Quote from: Runar Solvik on 27. Apr 21, 21:50:50Vi har øyhoppet fra Astypalea til Rafina to ganger, og det er ikke noe problem. Vi startet om morgenen med innenriksfly fra Aten til Astypalea. Hadde fire dager der før Blue Star balja tok oss til Aegiali på Amorgos. Tre dager der før vi tok balja videre til Donoussa for 3 dager. Deretter ble det Naxos i fire dager før turen gikk til Antiparos. Etter 5 dager på Antiparos dro vi til Andros for 3 dager før vi avsluttet i Rafina og fly hjem til Ålesund fra Aten dagen etter. To år senere tok vi båt fra Pireus til Naxos først for å vente på noen venner som skulle komme ett par dager etter oss. Dro deretter med Blue Star fra Naxos til Astypalea der vi møtte vennene våre. Dro videre til Amorgos, Donoussa, Koufinissi og Antiparos før turen gikk tilbake til Rafina og fly hjem. Denne turen brukte vi tre uker på. Vi har vært på alle øyene før, så derfor tar vi ikke så mange dager på hver øy. Noen mener det er for mange øyer og ønsker å være mer i ro på færre øyer, men dette er smak og behag. For oss er det helt greit å være litt på loffen. Savner alle øyene vi har besøkt tidligere, og derfor så vil vi tilbake på flest mulig uten at det blir altfor mye stress. 8)  8) 
God musikk i mine ører :)
Vi tenkte en uke på Andros, pga ferge tider til Astypalea. Sånn det ser ut nå, går det ikke ferge hver dag. Så tar vi oss til Naxos, blir jo et dagsbesøk der da, for å ta ferga videre til Astypalea senere på dagen. Blir sent på natt før er framme, men det er ok. Har med bøker og strikketøy!
Forrige året kjøpte vi flybilletter ut til Astypalea, men de fikk vi aldri brukt.
9
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
27. Apr 21, 07:52:04
Quote from: marjana on 24. Apr 21, 12:38:17
Quote from: Diddi on 19. Apr 21, 18:31:11Spennende tider nå. Vi bestilte med SAS i helgen for tur-retur september. Billig nedover, men ikke så heldige hjem. Alt i alt ble vi fornøyd.
Praktisk med samme selskap t/r nå i disse tider

Så hvor går turen da, Diddi?
Ja, det var det da 🤗 tenker på å slå sammen planene fra forrige sesong.
Andros, Astypalea, muligens noen dager på Paros... Kanskje Naxos, Kea, Kithnos.... Det står veldig åpent.
Noen øyer har mye smitte, så mye å tenke på. Alt er jo så usikkert for tiden. Det vi vet er at vi har fire uker til flyet tar oss tilbake til Norge.
10
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
22. Apr 21, 08:02:41
Quote from: mouche on 19. Apr 21, 19:49:39
Quote from: Diddi on 19. Apr 21, 18:31:11Praktisk med samme selskap t/r nå i disse tider

Hvorfor det, eller rettere sagt; hvordan da? Selv reiser jeg med de som tilbyr den beste og billigste tjenesten og er ikke så nøye på fargen på flykroppen.
Tror ikke jeg skrev noe om fargen på flyet, men erfaring fra forrige året når vi forholdt oss til tre flyselskap, ble det for meg mye stress. Innenriks i Hellas har vi enda fått refundert alle pengene.
I alle år vi også kjørt billigst mulig, men i disse corona tider ble dette tryggest for oss. 😀
11
Hellas generelt / Re: Mens vi venter...
19. Apr 21, 18:31:11
Spennende tider nå. Vi bestilte med SAS i helgen for tur-retur september. Billig nedover, men ikke så heldige hjem. Alt i alt ble vi fornøyd.
Praktisk med samme selskap t/r nå i disse tider
12
Hellas generelt / Re: Coronavirus
12. Aug 20, 20:01:36
Quote from: marjana on 12. Aug 20, 18:13:29Så nå er vi visst på gult i følge nyhetene. Muligens ut hele oktober...

Eller kanskje til 1. Oktober. Er jo ingen forskjell på gul og grønn, så for oss blir det bare å se an. Forsikringen gjelder hvis landet blir rødt/er rødt 14 dager eller mindre før avreise, hvis man har bestillt i den "lovlige bestillingsperioden".