30. Mar 23, 16:04:52

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Anders

1
Det er ikke så helt enkelt på min mobil, iallfall  :-) Men med litt prøving så finner jeg nok ut av det.
God morgen, forresten...den er ganske så varm og behagelig her i Nea Hora. 19 grader nå, og det kan se ut til at solen hjelper oss mot det regnet som er meldt.
Nå har jeg hatt meg en lengre morgentur med Cabriolet'en,  og formen er ganske bra. Jeg liker disse morgenturene, hvor man liksom ser hele nabolaget våkne. Det er ganske rolig her, uten for mye folk, men det er likevel levende og livlig. Spesielt når man får være her over tid og blir "kjent" (det slår jo begge veier :-) )
Gjør et forsøk på noen bilder...
2
God morgen der hjemme  :-)
Nå har jeg snart vært her i tre måneder, uten å gi særlig lyd fra meg. Det skyldes hovedsakelig at jeg bruker mobilen som kamera, og der er ikke forumet lett tilgjengelig!
Tydelig at jeg må på elektro-butikk og kjøpe kabel for overføring av bilder til lap-top.
Men livet er bra og bekymringsløst.
18 grader her akkurat nå. Litt skyet, men skal bli bedre når solen får litt tid på seg. Masser av folk som badet igår, og det som har kommet av regn hittil er slikt som ikke viser på statistikken i Norge  :-)
Nea Hora har vist seg å være perfekt for meg. Rullatoren fungerer utmerket, og pusten er i gode stunder nesten som i min ungdom :-)
Så skal jeg prøve å få lagt inn noen bilder etterhvert. Enn så lenge så "bor" jeg på FB.
3
Noe annet som jeg liker mye bedre er at jeg allerede etter to dager puster mye lettere og bedre ... tror vel kanskje at det blir et lengre opphold her i fjæresteinene i Nea Chora. Bare hjemom en tur og pakke noen vinterklær, så blir det vel helst en retur. Forandringen er forbløffende ....
4
Ingenting galt med fisk ... jeg liker det bare ikke. :-)
5
Skavvise ... klokka er 6 om ettermiddagen, "alle" går på rommet og skal stelle seg ... solen står rett på balkongen, men jeg bor i fjerde så her er litt bevegelse i luften.Til tross for de 27 grader.
Jeg har vært på Tsalikis med Niko og slapp å spise fisk ... og jeg har vært på Manos og drukket øl. En ok dag, altså.
Nea Chora blir bare bedre og bedre... en levende del av Chania og med flest grekere. Så jeg trives :-) Så har jeg blitt "truet" med noen dager i Loutro ... tror ikke jeg får spesielt vondt av det? Time will tell ...
Ellers, noen flere bilder. Enten de nå kommer sånn eller sånn.
6
Okay ... bilder må taes med "liggende" telefon ...
7
Jeg får gjøre en test da :-)
8
Og ikke vet jeg hvorfor noen av dem havner sidelengs ... :-)
9
Noen bilder ...
10
Jotakk :-) Har hatt meg en lengre treningstur nå ... tror jeg gikk FOR langt, for det var såvidt jeg nådde tilbake :-) Fortsatt veldig varmt (for meg iallfall).
11
Hilsen fra Hellas / Kreta september 21.
05. Sep 21, 13:16:24
Hei :-)
Så var man på plass i Nea Chora ... turen gikk helt fint, med forbløffende assistanse både på Flesland og her i Chania. Tror jeg må bruke noen dager til å akklimatisere meg ... 30 grader nå, så det ble en litt sjokkartet overgang utover dagen :-) Men "heldigvis"skal det regne ettpar dager, så da gjelder det vel bare å finne seg en taverna nede på promenaden? Rommet helt okay (plenty plass til meg iallfall!), men balkongen får sol hele ettermiddagen, så jeg søker skyggen og den "relative" kjøligheten andre steder. Men kjekt å kunne nyte utsikt over by og sjø mens man får i seg morgenkaffen ...
Og så må jeg vel finne ut hvordan jeg får bilder fra nettbrettet til lap-top'en ... :-)
12
Jeg har ikke erfaring med det selv, men vet om andre som skryter veldig. Bare komme seg ombord og få hodet på puten nærmest før skuta er ute av Pireus.