På min runde til Naxos og Syros i høst startet og sluttet jeg i Athen. Først en dag før båt til Syros, så et par dager på slutten. Når man reiser fra Ålesund utenom sesongen bruker jeg å mellomlande i Amsterdam. Det er det enkleste og kjappeste. Denne gangen ble det imidlertid stopp på Gardermoen og Charles de Gaulle. Helt ok det, bortsett fra prisene på mat på Gardermoen da. Sjekk bildet under! Og Charles de Gaulle var en veldig trang flyplass, i alle fall den delen jeg fikk med meg. Utrolig trangt var det...
Framme i Athen litt over midnatt og innsjekk på Carolina. Neste morgen skinte sola og det var bare å begi seg ut på byvandring....
Mat og drikke er viktig! I Athen blir det alltid en runde innom noen av favorittene...
Ser trivelig ut! Hva heter stedet?
Stedet heter Grill House ΑΙΣΧΥΛΟΥ og ligger i gata som heter ΑΙΣΧΥΛΟΥ: Kart fra Google Maps (https://www.google.no/maps/place/GRILLHOUSE+PSIRI+AISXYLOU+%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3+%CE%91%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5+%CE%A8%CE%97%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%9F+%CE%A8%CE%A5%CE%A1%CE%A1%CE%97/@37.9788196,23.7255785,19.58z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xe857c9c956c5dc25!8m2!3d37.9788631!4d23.7251928)
Hjemmeside: https://grillhouse-psiri.gr/en
Veldig mye god og variert mat der. Og flott inne også! Hvis jeg ikke husker helt feil så var det bygget brukt som stall for den kongelige garden langt tilbake i tiden.
Vi tar oss en liten runde i Psirri.
Vi beveger oss bortover Adrianou mot Monastiraki-plassen.
Så bart det i retning Carolina hotel. Neste morgen var planen å komme seg tidlig opp og rekke båten til Syros...
Noen bilder fra hovedgaten Ermou.
Så var det tidlig morgen, Pireus og båt til Syros. Det er alltid flott å tusle rundt på båtdekket før avgang og titte på de andre båtene som ligger i havna.